Alohalife Blog【神奇貼片減低9成9電話輻射!】

Fazup_social media_alohalifehk

覺唔覺得成日煲完電話粥之後耳仔會好熱,又會訓唔著?🤷🏻‍♂️有時仲會耳鳴同頭痛?原來手機輻射係日常生活最大既輻射來源,而且手機不斷發放既電磁波,有機會對兒童既認知功能和健康產生嚴重影響😱。
法國Fazup係全球唯一一間採用嶄新專利技術,透過超薄被動天線貼片與訊號輻射產生相消干擾,阻擋手機輻射達99%!
產品優勢:👉🏼有效阻擋手機發出的輻射高達99%👉🏼效果在國際SAR標準(輻射吸收率)上已有充份的科學測量及證明👉🏼降低長時間使用手機時引起的不適症狀, 如頭痛鳴、失眠、耳鳴、耳朵發熱等👉🏼貼片設計極薄,不會對使用手機有任何影響👉🏼使用簡單快捷,貼片直接貼在手機背面指定天線位置👉🏼兼容全球標準頻段(2G / 3G / 4G),有效阻擋手機輻射👉🏼法國製造———————————————————對以上產品有興趣?即刻上Alohalife官網了解選購啦:https://www.alohalifehk.com/product/TnBuNyEFNG5mu3JW
———————————————————

📝Whatsapp:9214 7244
☎查詢電話:2157 9739
✉電郵:alohalifehk@gmail.com

如果想緊貼我地最新既產品資訊,請將我地既電話加入通訊錄,同時WhatsApp “我要最新消息“ 六個字比我地啦!
或者Click以下link直接Whatsapp我地:
http://bit.ly/2NkO8XW

或者追蹤我地其他社交媒體:

🎇IG: alohalifehk

ⓕFB: hkalohalife

發表迴響

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料