Alohalife Blog【磁能性無濾芯離子淨水器!?】

『唔使更換濾芯電極,用離子水花灑就可以滅菌、除臭、令皮膚更好!?』

有冇諗過點樣可以將科技融入生活💡? 點樣可以用最簡單直接的方法為自己帶黎高水準的生活?
水係生活必定會接觸到的物質💧, 但你洗面刷牙同沖涼用🛁既水真係夠乾淨? 而家只需裝個花灑頭🚿/水龍頭🚰, 你就可以讓自來水更乾淨💦, 更安全, 完全唔使換濾芯🚱

韓國阿里郎高能離子水透過高能量磁場🧲,將水分子離子化,當中H3O+陽離子具還原作用,讓皮膚細膩光澤,紓緩皮膚炎症;OH-陰離子極容易同脂肪和蛋白質結合,高效去除油脂污垢,有助紓緩脂溢性皮炎。

功效仲未夠多⁉經大韓遠紅外釋放協會檢測,阿里郎高能離子水每立方釐米可釋放210,800個負離子,係尼亞加拉大瀑布既2倍以上! 仲未夠多認證?阿里郎高能離子水更曾獲得香港醫護學會認可、通過多項本港食水檢測,連重金屬都除到!喺美國權威機構EMSL實驗室檢測👨🏻‍🔬,能有效殺滅沙門氏菌、大腸桿菌等八種常見細菌,滅菌率高達99.99%❌!

產品優勢
💧韓國製造,五年特長保養期
💧大韓過敏性皮炎協會(KAA)推薦,有助緩解濕疹皮炎、毛囊炎、 腳氣等皮膚問題症狀
💧能有效殺滅沙門氏菌、大腸桿菌等八種常見細菌
💧FDA認證
💧無須更換濾芯電極,高能量磁場發生器永久不耗損
💧寵物也能使用
———————————————————
對以上產品有興趣?即刻上Alohalife官網了解選購啦:
https://alohalifehk.com/product/qb2bNjvtKCBEWvhX

📝Whatsapp:9214 7244
☎查詢電話:2157 9739
✉電郵:alohalifehk@gmail.com

如果想緊貼我地最新既產品資訊,請將我地既電話加入通訊錄,同時WhatsApp “我要最新消息“ 六個字比我地啦!
或者Click以下link直接Whatsapp我地:
http://bit.ly/2NkO8XW

或者追蹤我地其他社交媒體:
🎇IG: alohalifehk

Arirangion 韓國阿里郎離子水

https://alohalifehk.com/blog/7RgTm7yjwMk324gX

發表迴響

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料